Favorit snacks

Idag är inte den bästa dagen, mådde inte helt hundra igår och har inte kännt mig det idag heller. Kan inte sätta fingret på vad det är, men jag känner mig tung i huvudet och slut i kroppen. Varit vaken till och från inatt och sov till 12.30 idag, det har inte hänt på väldigt länge. 
Dagen som precis passerat framför mig har varit lung, jag och Charlie lagade lunch (okej mestadels han, jag gjorde sällskap i köket). 
Jag och Charlie har börjat titta på Glee (igen för min del), så vi har suttit bänkade i soffan sen vi gick upp vid 12.30. 
 
Jag tror jag glömt att berätta att i måndags var jag och Charlie på besök i vår hyresvärds bobutik för att göra lite tillval. Så nu har vi beställt en säkerhetsdörr och ett paket med tvättmaskin och torktummlare. Så igår la jag ut våran toppmatade tvättmaskin på blocket och idag blev den såld, så det gick riktigt smidigt. Så nu väntar vi bara på att de nya paketet ska leveras så vårt badrum kan sluta eka. 
 
Mitt bästa snacks tips framför tven är frusna vindruvor. Jag brukar köpa en förpackning ca 1 gång i månaden och fryser in. Brukar ta fram  ca 10-20 st ibland när jag är sugen eller känner att blodsockret behöver höjas, dem fungerar även super som ersättare till isbitar. 
 
 

Tisdag.

Hej å hå, dagarna går. 
 
Stannade hemma från jobbet idag för att jag hade så himla ont i magen och legat vaken halva natten. Värken släppte fram åt lunch, tack o lov. Så efter att ha spenderat hela förmiddagen hemma i soffan med Charlie så åkte vi ut en lite sväng nu på eftermiddagen. Vi beslutade oss för en middag på Rasta, för min del blev de TexMex, var så himla skönt att se något annat i fem minuter. 
Men på fredag blir det jobbet som vanligt igen, har en tuff arbetshelg framför mig. Men ett tu tre så är det måndag igen. 
 
Annars har det inte hänt så mycket idag, vilket samtidigt varit skönt när jag inte mådde perfekt på förmiddagen. Nu ikväll så blir den snart en liten biltur till för att hämta Per i Oxelösund efter jobbet, sen blir det hem och sova så blir det en ny dag med nya tag imorgon igen. 
 
Ungefär så här jag låg nerbäddad idag fast med ljudbok istället för vanlig bok. 
 
Men ni får ha de bra, Kram Viktoria 
 

362 dagar kvar till Bröllopet!

Vad har hänt, jo jag har inte uppdaterat på över en vecka, men det har varit lite fullt upp i livet så de känns inte som jag hunnit med livet. 
Men den här veckan som passerat har jag och Charlie verkligen myst, åkt till Ikea, druckit vin och bara haft de bra. 
 
Vi åkte till Rinkebysjön, utanför Jönåker här om kväll och tittade på solnedgången, de var sagolikt mysigt. Tog Charlie dit och hade en lite "historiegenomgång", då jag har varit vid denna insjö så många gånger som liten. 
 
Tog ett par bilder, när det var 365 dagar kvar till bröllopet, tänkte de kunde vara roligt att ha och jömföra med nästa år. 
 
I lördags hade jag och Charlie en date dag. Vi åkte till Ikea i Linköping och shoppade en del till hemmet, vi åkte vägen genom Söderköping tillbaka till Norrköping. Gick in i Ingelsta och strosade i en del butiker och åt middag. Det blev en mysig dag, när vi kom hem igen så väntde ett varsit glas vin. 
Igår så blev det en städdag hemma och packa upp allt från Ikea, slänga skräp på återvinningen och panta. Men när vi ändå var ute och snurrade passade vi på att besöka två kyrkor, som hade sommaröppet. Vi tittade på utsidan för någon vecka sedan och nu har vi sett insidan också, eller rättare sagt nu har Charlie sett insidan också.
 
Så även om det varit fullt upp i veckan så har den ändå varit ganska bra. 
Idag så gick jag upp vid 6.20 och körde Charlie till jobbet, åkte till gymmet och nu är jag hemma igen och väntar på att Charlie ska komma hem på sin rast. Börjar jobba 15.45 ikväll så ska försöka göra lite nytta hemma innan. 
 
Ha de gott så länge, så hör vi. 
Kram Viktoria