Vad tycker jag egentligen om dagen?

Ja, som rubriken lyder så vet jag inte hur jag tycker om dagen. Jobbade ett dagspass idag, vilket gick sådär. Påväg till första kunden kör jag fel väg, har arbetat på samma ställe, med samma kunder, i samma ordning sen september, borde inte hända... När jag väl kommer fram så konstaterar jag att de något av de viktigaste vi har på mitt jobb, en penna, har jag glömt på kontoret. Men som om inte den dagen skulle varit jobbig nog så innan rasten så ramlade jag utanför hemma hos en annan kund. 
Det har varit väldigt blandat väder här sista tiden vilket självklart hade gjort att de var isgata med ett pudersnö täcke. Så även om jag var fullt medveten om de och tyckte att jag tog det försiktigt så föll jag. 

Men de har inte bara varit negativt och jobbigt. Jag fick veta att både jag och Charlie har fått våra semestrar beviljade, så vecka 7 blir de en tripp till Charlies familj. Vilket ska bli så skönt, att få komma iväg en stund och släppa jobbet. 

Sen så har vi även kommit ner till 200 dagar redan. Jag kommer ihåg så väl att de inte var länge sen vi var på över 365... De är både roligt, spännande och stressigt. Men allt kommer bli perfekt, de känner jag på mig. 
BARA 200 DAGAR KVAR, VART TOG ALL TID VÄGEN? ⏳👰🏼🤵🏼

Så imorgon hoppas jag på en ännu bättre dag. Charlie jobbar en dag tur, så han börjar 6.45. Tanke är att jag ska köra honom till jobbet så jag har bilen tills jag jobbar kväll. 
Min morgondag har jag tänkt ska starta med att självklart köra Charlie men sen direkt till gymmet för ett morgonpass. För att sen kunna känna mig nöjd och motiverad att äta bra resten av dagen. 
Men jag tänkte att jag skulle försöka uppdatera er imorgon fm/lunch någon gång när min dag har börjat. Så får vi se hur den blev. 

Ha de bra så länge, kram Viktoria 

Nu hoppas jag på skärpning

Dagarna går och jag kommer, som vanligt, på att jag ska blogga fem minuter innan jag somnar vilket gör att jag skjuter upp det. Så nu står vi här en vecka mellan inläggen, måste bli skärpning. 

Men vad har då hänt denna vecka. 
Nisse (vår katt) mår mycket bättre, äntligen. Nu börjar han bli sig själv igen, vilket känns helt underbart. 
Motivation till både kost och motivation börjar titta fram igen. Mycket kom i samband med lönen faktiskt, januari är verkligen årets fattigaste månad, i alla fall hemma hos oss k i år. Men i torsdags när vi kunde åka och handla allt vi behövde och inte bara de nödvändigaste, då började motivationen vända. Jag har ännu inte tagit mig till gymmet än för ett riktigt träningspass men jag har gått promenad. 

Men de är väl lite det som hänt i veckan tillsammans med lite jobb och andra vardagssysslor. Nu för min del ska jag sova, jobbar ett dagspass imorgon och sen blir det träning efter det. Ska göra mitt yttersta för att komma ihåg och göra en uppdatering imorgon också. 

Ha de gott, Viktoria. 

När livet kommer emellan

Ja, som titeln säger, när livet kommer emellan. Då ligger inte bloggen som prio precis, utan den kommer lite vid sidan av. 
Jaha, vad har då hänt? 

Jo vår älskade katt, Nisse, har varit hos veterinären två gånger inom loppet av tre veckor. Första gången hade han urinstopp pga en inflamtion och har efter de haft behandling av antibiotika. Nu när den resan var över så börjades en ny så sent som idag. Nu får han inte behålla varken mat eller vatten och är lös i magen... Så idag blev det ett akutbesök hos veterinären och lite ny medicin som ska vara snällare mot magen och tarmarna. Så nu hålls alla tummar och tårnför att det ska fungera och att han ska bli frisk.
Så den sista tiden har Nisse fått mycket uppmärksamhet i hemmet.  💉🐈❤️

Ovanpå detta så har min motivation till både mat och träning tagit sig en berg-och-dalbana, men jag försöker lägga så mycket energi det bara går för att hitta tillbaka till den. De är f*n svårt, men hoppet är inte uppe än och de är de sista som överger än. ✊🏻💪🏻

Utöver de så är de väl inte mycket nytt som hänt, jobbar och försöker må så gott de går. 
Men nu ska jag försöka sova för idag, för imorgon är de jobbet som väntar. Hoppas ni alla har en fortsatt trevlig måndag, så hörs vi😋

Kram Viktoria 

Mattes hjärta ❤️

Dagens (22/1-18) besök hos veterinären.